«Сазды шикізат – түзетуші қоспа» дисперсті жүйелердің қатты фазасының қасиеттерін үстірт басқару процестерін зерттеу


Қаралымдар: 31 / PDF жүктеулері: 23

Авторлар

  • Сайран Бейсекеева Л.Н. Гумилев атындағы Еуразия ұлттық университеті
  • Карина Сисембина Л.Н. Гумилев атындағы Еуразия ұлттық университеті

DOI:

https://doi.org/10.32523/2220-685X-2017-40-1-29-36

Кілт сөздер:

шикізат, саз, күл, үстеме, бөлшек, дисперсиялық жүйе

Аңдатпа

Қазақстан Республикасы мен ТМД елдеріндегі жүргізіліп отырған
құрылыс материалдары нарығындағы экономикалық реформаның жағдайында
дайын өнімдердің бәсекеге қабілеттілігіне, әсіресе, ғимараттар қасбетінің
өнімдеріне аса назар аударылады. Өз кезегінен, бәсекеге қабілеттілік қыш
өнімдерінің сапасымен, тұтынушылық сұрауды едәуір деңгейде
қанағаттандыратын, олардың төмен жеке құнымен және кең тізімдемесімен
анықталады. Осындай жағдайларда жарамсыз шикі затты және жергілікті өнім
қалдықтарын құрамды оңтайландыру мен процесстерді дайындау сатысынан
соңғы нәтижені алғанға дейін мақсатты реттеу жолымен қолдану едәуір
өзектілікке ие болады.

Жүктеулер

Жарияланды

2023-01-28

Дәйексөзді қалай келтіруге болады

Бейсекеева , С., & Сисембина , К. (2023). «Сазды шикізат – түзетуші қоспа» дисперсті жүйелердің қатты фазасының қасиеттерін үстірт басқару процестерін зерттеу. Инженерлік графика және кәсіби білім проблемалары, 40(1), 29–36. https://doi.org/10.32523/2220-685X-2017-40-1-29-36

Журналдың саны

Бөлім

Статьи