Биологиялық құндылығы жоғары тартылған ет өнімдеріне өсімдік шикізаттарын пайдалану


Қаралымдар: 42 / PDF жүктеулері: 44

Авторлар

  • Есиркепкызы

DOI:

https://doi.org/10.32523/2220-685X-2015-28-1-29-36

Кілт сөздер:

Ақуыз, қан плазмасы, рецептура, технология, биоқоспа

Аңдатпа

Биологиялық құндылығы жоғары тартылған ет өнімдеріне өсімдік шикізаттарын пайдалану. Республика тұрғындарының азық-түлікті тұтыну деңгейі энергетикалық талаптарын асып түсетінін жүргізілген талдау дәлелдеді.

Жүктеулер

Жарияланды

2023-03-17

Дәйексөзді қалай келтіруге болады

Есіркеп, Г. (2023). Биологиялық құндылығы жоғары тартылған ет өнімдеріне өсімдік шикізаттарын пайдалану. Инженерлік графика және кәсіби білім проблемалары, 28(1), 29–36. https://doi.org/10.32523/2220-685X-2015-28-1-29-36

Журналдың саны

Бөлім

Статьи