Биологиялық құндылығы жоғары тартылған ет өнімдеріне өсімдік шикізаттарын пайдалану
Қаралымдар: 42 / PDF жүктеулері: 44
DOI:
https://doi.org/10.32523/2220-685X-2015-28-1-29-36Кілт сөздер:
Ақуыз, қан плазмасы, рецептура, технология, биоқоспаАңдатпа
Биологиялық құндылығы жоғары тартылған ет өнімдеріне өсімдік шикізаттарын пайдалану. Республика тұрғындарының азық-түлікті тұтыну деңгейі энергетикалық талаптарын асып түсетінін жүргізілген талдау дәлелдеді.
Жүктеулер
Жарияланды
2023-03-17
Дәйексөзді қалай келтіруге болады
Есіркеп, Г. (2023). Биологиялық құндылығы жоғары тартылған ет өнімдеріне өсімдік шикізаттарын пайдалану. Инженерлік графика және кәсіби білім проблемалары, 28(1), 29–36. https://doi.org/10.32523/2220-685X-2015-28-1-29-36
Журналдың саны
Бөлім
Статьи